G-Golf

Sporten is voor veel mensen met een aangeboren of niet-aangeboren beperking (denk hierbij ook bijvoorbeeld aan CVA of een burn-out) vaak een brug te ver.

Toch is het net voor deze groep belangrijk dat zij lichamelijk actief blijven, enerzijds om niet in een sociaal isolement terecht te komen en anderzijds om het lichaam soepel te houden én het revalideren te bespoedigen.

Vanuit dat idee wendt golfprofessional Cora van Rongen haar ervaring als verpleegkundige aan en laat zij zien dat golfen plezier brengt en revaliderend werkt. En dat voor alle betrokkenen! Begeleiders en familie krijgen daarom ook de gelegenheid om samen de lessen te volgen. Want wat is er nu gezelliger dan samen de baan in te gaan?

Meer weten?
Informeer naar de mogelijkheden bij Cora van Rongen via het telefoonnummer 06 38111133 of stuur een mail naar coravanrongen@golfclubliemeer.nl. Na een intake stippelt zij een op maat gemaakt plan voor u uit, afgestemd op uw mogelijkheden en beperkingen.

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stel gerust je vraag.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
secretariaat@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel je navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Direct inschrijven

Graag wil ik mij aanmelden voor:
GOLFCLINICS
GOLFSTART
HCP 54
VAN HCP 54 NAAR 36
WELKOM TERUG TRAINING
SAMEN TRAINEN SAMEN SPELEN
JEUGD
G-GOLF
INDIVIDUEEL LES
IK WIL MEER INFORMATIE ONTVANGEN
Versturen