GOLFREGELEXAMEN nu ook via ZOOM!

2 junii 2020

Het is helaas nog niet mogelijk om een regelexamen af te nemen op Golfclub Liemeer. Het clubhuis blijft voorlopig tot 1 september gesloten. Wel kunnen kandidaten zich nu aanmelden bij de R&H Cie voor een digitaal examen.

Samen Trainen Samen Spelen op Liemeer

28 mei 2020

Golfschool Liemeer nodigt je met trots uit voor het programma: Samen Trainen Samen Spelen (STSS), dat wegens succes gecontinueerd wordt. In dit programma trainen we niet alleen samen in groepsverband, maar spelen we ook wedstrijden om elkaar beter te leren kennen.

GolfStart op Liemeer

28 mei 2020

GolfStart biedt een landelijk beginnersaanbod van golfcursussen en wordt vanaf 8 juni aangeboden. Nationaal overleg heeft geleid tot een vaste basis van 6 golflessen voor € 99,00.

John Kakakis komt Golfschool Liemeer versterken en stelt zich voor

11 mei 2020

Ik ben Grieks/Zuid Afrikaans van oorsprong en heb bijna de helft van mijn leven in beide landen gewoond. Toen ik 26 was ben ik op Kreta met golfen begonnen, waar ik uiteindelijk lid ben geworden van de Griekse PG

Kennismakingsles voor gezinnen: Family, Friends & Fun

11 mei 2020

Golf is DE familiesport bij uitstek. Samen gewoon lekker de natuur in en ontspannen in jullie tempo. Tijdens onze Jeugd en Familie kennismakingsles ervaar je het zelf. Ideaal voor gezinnen die kennis willen maken met de golfsport en met de golfbaan van Liemeer. Een eerste stap op onze fairways en greens én de perfecte manier om te ontdekken of golf jullie nieuwe gezamenlijke passie kan worden!

Nu veilig golfen bij gratis kennismakingsles voor jeugd van 6-12 jaar en van 13-18 jaar

3 mei 2020

Golf- & Countryclub Liemeer heeft voor deze 2 aparte groepen een goedgekeurd Corona protocol, samengesteld op basis van de uitgangspunten van het RIVM. We hebben een spannend aanbod:

Je speelt lekker samen in de natuur in jouw tempo. Tijdens onze kennismakingsles ervaar je het zelf. In de week van 4 tot 9 mei kun je bij Liemeer meedoen met een kennismakingsles: ideaal om kennis te maken met de golfsport en met de golfbaan van Liemeer. Een ideale eerste stap op onze fairways en greens én de perfecte manier om te ontdekken of golf jouw nieuwe passie kan worden!

Golfreis met Golfschool Liemeer

16 december 2019

Arjan en Bas organiseren Golfinstructiereis van 17 t/m 24 maart 2020
naar Marrokko-Marrakech Iberostar Club Palmeraie ****. 

Nieuw: Samen Trainen, Samen Spelen.

16 december 2019

Golfschool Liemeer nodigt je met trots uit voor het nieuwe programma: Samen Trainen Samen Spelen (STSS).

Maak kennis met golf op Liemeer

2 september 2019

Op zondag 6 oktober aanstaande kunt u gratis kennismaken met golf. Gedurende een uur leert u de eerste beginselen van de mooie sport golf.

Het Golfregelexamen

18 juni 2019

Ook in 2019 verzorgt Golf- & Countryclub Liemeer het NGF Golfregelexamen. Dit doen wij voor de leden van onze club, de jaarkaarthouders van de Bovenlanden en vrije golfers.

Ervaar golf tijdens een kennismakingsles bij Golfclub Liemeer!

01 april 2019

Sommige mensen denken dat golf een elitesport is. Bij Liemeer kun je Gewoon Gezellig Golfen op Grandioos Golfcomplex (onze 5 G’s). Je speelt lekker samen in de natuur om te ontspannen, in jouw tempo. Tijdens onze kennismakingsles ervaar je het zelf. 

Kom golfen met jouw team!

01 april 2019

Golfschool Liemeer, Golf & Country Club Liemeer en Restaurant de Heeren van Liemeer verzorgen een 2 uur durende kennismakingsles waarbij je alle facetten van golf kunt ervaren en vooral een geweldig leuk dagdeel met je team beleeft.

Ervaar golfsport op Liemeer!

01 april 2019

LOp zondag 26 mei 2019 organiseert Golf- & Countryclub Liemeer ‘The Golf Experience’. Hét event voor beginnende en ervaren golfers, zowel jong als oud.

Inschrijven en regels NK FASTEST HOLE IN GOLF

01 april 2019

Op zondag 26 mei is Golf- & Countryclub Liemeer organisator en gastheer van het tweede NK Fastest Hole in Golf in Nederland.

Meer lezen
Nieuwsoverzicht

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stel gerust je vraag.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
secretariaat@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel je navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Direct inschrijven

Graag wil ik mij aanmelden voor:
GOLFCLINICS
GOLFSTART
HCP 54
VAN HCP 54 NAAR 36
WELKOM TERUG TRAINING
SAMEN TRAINEN SAMEN SPELEN
JEUGD
G-GOLF
INDIVIDUEEL LES
IK WIL MEER INFORMATIE ONTVANGEN
Versturen