Sommige mensen denken dat golf een elitesport is. Bij Liemeer kun je Gewoon Gezellig Golfen op Grandioos Golfcomplex (onze 5 G’s). Je speelt lekker samen in de natuur om te ontspannen, in jouw tempo. Tijdens onze kennismakingsles ervaar je het zelf. Ieder laatste zaterdag en zondag van de maand kun je bij Liemeer meedoen met een kennismakingsles: ideaal voor mensen die kennis willen maken met de golfsport of met de golfbaan van Liemeer. Een ideale eerste stap op onze fairways en greens én de perfecte manier om te ontdekken of golf jouw nieuwe passie kan worden!

Wanneer? Elke laatste zaterdag of zondag van de maand.

Voor wie? Iedereen vanaf 8 jaar mag meedoen! Maximaal 8 deelnemers per les.

Hoe ziet zo’n kennismakingsles eruit? We ontvangen je met een heerlijk kopje koffie of thee. Vervolgens maak je in ongeveer 1,5 uur op een ontspannen, laagdrempelige manier kennis met de basisbeginselen van de golfsport: de spelregels, het putten, het chippen en de swing. Er komt dus al een beetje techniek bij kijken. Maar je gaat vooral lekker zelf aan de slag. Je wordt begeleid door een enthousiaste golf-pro en natuurlijk zorgen wij voor de benodigde golfmaterialen. We sluiten de les samen af met een drankje op het terras of in ons gezellige clubhuis.

Voor dit geheel zijn de kosten €10,00 p.p.

“Ik heb al veel golf(st)ers golfplezier gegeven en leren golfen op de goede oefenfaciliteiten en Bovenlandenbaan van Golfclub Liemeer. In een gezellige sfeer leer je golfen en ontmoet je andere golf(st)ers om te genieten van de mooie natuur met een sportieve uitdaging”  aldus Tom van Haaren professional Golfclub Liemeer.

Afspraak maken?

Reserveren

Versturen