Nieuw: Samen Trainen, Samen Spelen. Inschrijven tot en met 12 januari!

Golfschool Liemeer nodigt je met trots uit voor het nieuwe programma: Samen Trainen Samen Spelen (STSS). In dit programma trainen we niet alleen samen in groepsverband, maar spelen we ook wedstrijden om elkaar beter te leren kennen. En om gezamenlijk beter te worden in het golfspel.

STSS bestaat uit 6 trainingen van 1,5 uur, waarbij alle golfonderdelen worden behandeld:

  • Putten
  • Chippen
  • Pitchen
  • Bunkerspel
  • Swing ijzers
  • Swing houten

Trainingsperiode van januari t/m april 2020. De verhouding van deze onderdelen/oefeningen worden afgestemd op en met de groep.

Wedstrijden
Daarnaast organiseren we 2 tot 3 wedstrijden afhankelijk van de mogelijkheden van de wedstrijdcommissie. De wedstrijden spelen we in de volgende vormen: Texas Scramble/Greensome/Vossenjacht. De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. De kosten voor het programma bedragen € 90,00 per persoon (excl. kosten wedstrijden/€ 2,00 tot € 3,00 p.p/p.w.).

De inschrijving voor dit programma verloopt via de wedstrijdkalender. Vul de zoekterm STSS in, je komt dan bij de juiste wedstrijd uit. Vul bij de inschrijving in (bij de opmerkingen) welke pro jouw voorkeur heeft en op welke dag je zou willen trainen. Je meldt je dus in 1 keer aan voor het gehele programma. Voor de wedstrijden moet er dan later nog wel apart ingeschreven worden, zodat we beter kunnen plannen met baanbezetting en bemanning.

We willen dit nu ook openstellen voor [nog] niet-leden, omdat daar verzoeken toe waren, in een groepje. Geef dat dan duidelijk aan bij de aanmelding.

Golfschool Liemeer hoopt dat jullie met veel enthousiasme inschrijven zodat we vanaf januari gezamenlijk kunnen gaan trainen.

Mocht je nog vragen hebben dan zijn we te bereiken:

Schrijf je snel in.