GOLFSCHOOL LIEMEER

GOLFSCHOOL LIEMEER verzorgt golflessen, trainingen en coaching om persoonlijke golfdoelen te behalen. Bij de ontwikkeling van de golfer kijken we niet alleen naar de techniek. De golf(st)er is zo goed als zijn/haar zwakste prestatiebepalende factor:

  • Fun
  • Techniek
  • Tactiek
  • Mentaal
  • Fysiek

Deze prestatiebepalende factoren zijn alle belangrijk in de ontwikkeling van een golf(st)er. Tevens beïnvloeden de prestatiebepalende factoren elkaar. Een golfer die fysiek vermoeid is (36 holes competitie) zal mentaal minder gefocust zijn op de 36e hole en daardoor misschien tactisch een minder goede beslissing nemen. Voor de beïnvloeding van fysieke beperkingen op de golfswing kijk bij golffitness.

Fun is de belangrijkste succesfactor. Het verhogen van het spelplezier zal altijd centraal staan. Tijdens de intake zullen we altijd vragen waaraan jij spelplezier beleefd. Als we dit spelplezier verhogen zul je meer genieten van het golfspel en vaker komen golfen. In de beginsituatie kijken we waar de meeste ruimte is voor ontwikkeling. Vanuit het intakegesprek, vaardigheidstesten en/of spelanalyse wordt een doelstelling geformuleerd die zowel uitdagend als haalbaar is.

Bij alle lessen staat het leren golfen centraal, Baanpermissie en HCP zijn een middel om jouw progressie te meten. Wij willen graag actieve golfers ontwikkelen die golf als LIFETIME sport gaan beleven. Elke fase heeft zijn eigen aandachtspunten. Wij helpen jou graag bij het ontwikkelen van jouw golfspel naar golfsport. Informeer naar de persoonlijke begeleidingsplannen en groepstrainingen voor de verschillende fases.

GOLFSCHOOL LIEMEER maakt gebruik van een digitale golfschool, hierin worden de lessen en de ontwikkeling (vaardigheidstesten, ronde analysekaarten en hcp) van de golf(st)er bijgehouden. Daarnaast maken we gebruik van de NGF GOLFACADEMIE voor de spelanalyse en de vaardigheidstesten putten en shortgame. Op de oefenfaciliteiten van de verschillende locaties zijn de testkaarten te vinden voor de vaardigheidstesten. Golf draait om behendigheid, gezelligheid, maar ook om gezondheid. Want wist je dat golf tot de gezondste sporten behoort?

Wil jij leren golfen? Dan bent je bij Golf- & Countryclub Liemeer aan het juiste adres. Wij laten jou kennismaken met de mooie omgeving op onze golfbaan en leren jou de basisbeginselen van golf. Samen slaan wij de weg in naar HCP 54 (oude GVB) en begeleiden wij jou graag op alle aspecten (techniek, tactiek, mentaal, fysiek, materiaal en regels & etiquette) van de golfsport. In een groep of privé doorloop je de stappen om een actieve golf(st)er te worden en met veel plezier en vertrouwen op de golfbanen van Golfclub Liemeer te spelen.

Arjan van Houten

Mijn kracht zit in het maken van een duidelijke analyse, geduldig zijn en vooral met veel humor en enthousiasme uw hobby nog leuker maken. BekijkenBas Kräwinkel

Een rustige, meedenkende en enthousiaste pro die samen met jou het maximale uit jouw mogelijkheden wil en kan halen. Bekijken

Cora van Rongen

Ik ben professional geworden na een carrière in de verpleging. Dat geeft mij de unieke kwaliteiten om o.a. golfles te geven aan mensen met een beperking. Bekijken

Reviews

Mark Uittenbogaart
Mark your Business HCP 11.4

Na een aantal jaren golfen, was ik het plezier in de mooie sport kwijtgeraakt. Na een gesprek en swinganalyse bij Arjan een plan van aanpak gemaakt.

Vooral mijn chippen was een drama, maar nu durf ik de ballen weer te slaan. 

Ik train & speel weer met plezier. De doelstelling single handicap komt weer snel dichtbij.

Fijn mens met humor.

Edwin Staal
Be Smart Business HCP 12.0

Makkelijk benaderbaar, kan in een korte tijd een analyse maken met haalbare en juiste adviezen ter verbetering van het golfspel.

Zowel een korte termijn verbetering als lange termijn doelen. Arjan helpt je met de juiste stappen, keuzes en planning.

Persoonlijk heeft Arjan mij eindelijk een driver rechtdoor leren slaan en is mijn hcp gezakt van 18 naar 12!

Ik weet zeker dat ik met Arjan de single hcp status zal gaan halen!

Gregory van Brummelen
VZB Vastgoed 6.9

Met de adviezen van Bas ben ik een completere golfer aan het worden. De combinatie van de goede uitleg en de statistieken op de Trackman zie ik direct het resultaat.

Absoluut een aanrader als je golfer beter wiit worden en wil zakken in handicap. 

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stel gerust je vraag.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
secretariaat@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel je navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Direct inschrijven

Graag wil ik mij aanmelden voor:
GOLFCLINICS
GOLFSTART
HCP 54
VAN HCP 54 NAAR 36
WELKOM TERUG TRAINING
SAMEN TRAINEN SAMEN SPELEN
JEUGD
G-GOLF
INDIVIDUEEL LES
IK WIL MEER INFORMATIE ONTVANGEN
Versturen