Golfpro Arjan van Houten

Arjan van Houten  geboren op 16 augustus 1972
arjanvanhouten@golfclubliemeer.nl
06-42251987

Kwalificatie:
PGA Holland A professional
Cursussen:
Phil Allen shortgame/trackman
PGA HOLLAND WEEK 11
A-opleiding

Sinds 2008 ben ik werkzaam als Professional bij Golf & Countryclub Liemeer, met het idee dat iedereen kan leren golfen. 

Golfers van alle niveaus helpen wij om hun golfdoelen te bereiken. Ieder mens is anders daarom zal ik nooit voor 1 standaard aanpak kiezen. Samen kijken we naar jouw ambities en doelen en daar passen we jouw lessen op aan. 

Mijn kracht ligt in het maken van een duidelijke analyse, geduldig zijn en vooral met veel humor en enthousiasme jouw hobby leuker te maken.

Beste eigenschappen als golfprofessional:
Geduldig, sociaal, analytisch, enthousiast en gevoel voor humor. Altijd oog voor het gezamenlijke doel en jouw ambities.

Doelgroep/specialisme:
Voor alle speelsterktes ongeacht jong of oud, recreatief of competitief. Kortom een all-round pro. Samen smeden wij het juiste plan om jouw golfspel verder te ontwikkelen. 

Beste advies voor elke golfer:
Oefen met de juiste aandachtspunten want oefenen maakt je niet alleen beter maar ook constanter. Maak samen met jouw golfprofessional een passend plan om je ambities te realiseren..

Tot snel.

Reviews

Mark Uittenbogaart
Mark your Business HCP 11.4

Na een aantal jaren golfen, was ik het plezier in de mooie sport kwijtgeraakt. Na een gesprek en swinganalyse bij Arjan een plan van aanpak gemaakt.

Vooral mijn chippen was een drama, maar nu durf ik de ballen weer te slaan. 

Ik train & speel weer met plezier. De doelstelling single handicap komt weer snel dichtbij.

Fijn mens met humor.

Edwin Staal
Be Smart Business HCP 12.0

Makkelijk benaderbaar, kan in een korte tijd een analyse maken met haalbare en juiste adviezen ter verbetering van het golfspel.

Zowel een korte termijn verbetering als lange termijn doelen. Arjan helpt je met de juiste stappen, keuzes en planning.

Persoonlijk heeft Arjan mij eindelijk een driver rechtdoor leren slaan en is mijn hcp gezakt van 18 naar 12!

Ik weet zeker dat ik met Arjan de single hcp status zal gaan halen!

Sander Grijpstra
Adviser, coach & investor HCP 9,8

Al meer dan 25 jaar golfde ik zo nu en dan eens. Zonder ooit les te hebben genomen, had ik mezelf het spel een beetje aangeleerd.
Nadat ik door een vriend werd uitgenodigd om mee te gaan op één van de golfreizen van Liemeer, voelde ik mij al snel thuis op deze mooie vereniging en ben ik ook lid geworden.

Vooral met Arjan had ik meteen een klik en enige tijd later ben ik dan voor het eerst op golfles gegaan. Een regelrechte confrontatie met mezelf. Alles waarvan ik dacht dat ik het wel aardig onder de knie had, moest worden aangepakt en bijgeschaafd.

Door Arjan zijn lesaanpak, zijn vermogen om te werken binnen iemands kunnen, maar vooral het enorme spelplezier wat hij uitstraalt, heb ik inmiddels single handicap én…er zit nog meer in!

We hebben nu samen een plan van aanpak gemaakt, hoe “we” nog verder kunnen zakken in handicap. De reden dat ik “we” schrijf, is omdat Arjan altijd geïnteresseerd is in hoe het met je gaat en of de lessen al beginnen te werken. Voor je ronde, na je ronde of gewoon in het clubhuis…zijn enthousiasme is altijd aanwezig.

Inmiddels zijn we niet alleen golfpro en leerling, maar ook naast de baan hebben we een vriendschap. Een topleraar en vooral een fijn mens.

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stel gerust je vraag.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
secretariaat@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel je navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Direct inschrijven

Graag wil ik mij aanmelden voor:
GOLFCLINICS
GOLFSTART
HCP 54
VAN HCP 54 NAAR 36
WELKOM TERUG TRAINING
SAMEN TRAINEN SAMEN SPELEN
JEUGD
G-GOLF
INDIVIDUEEL LES
IK WIL MEER INFORMATIE ONTVANGEN
Versturen