Golfpro Tom van Haaren

Tom van Haaren, geboren op 6 maart 1975
tomvanhaaren@golfclubliemeer.nl
06-41546338

Kwalificatie
PGA Holland AAA professional
TPI LEVEL 3 GOLFPRO
TPI LEVEL 3 JUNIOR COACH
FLIGHTSCOPE CERITIFIED COACH
VISION 54 COACH

Cursussen
TPI
WORLD GOLF FITNESS SUMMIT
PGA AMERIKA TEACHING SUMMIT
EUROPEAN TEACHING SUMMIT 
PGA HOLLAND WEEK 11
PGA Holland Golfprofessional sinds 1998

Ik geef les/training/coaching aan alle leeftijden (4 t/m 100 jaar) en golf(st)ers van alle niveaus (beginner – hcp 0)

Bij het lesgeven/trainen/coachen is het verhogen van jouw spelplezier het uitgangspunt. De prestatiebepalende factoren (techniek, tactiek, mentaal, fysiek en materiaal) zorgen voor het verhogen van uw spelplezier.  Samen gaan we op zoek naar succesbeleving en uitdaging die aansluit bij het niveau van u als golf(st)er. We starten met het bepalen van de beginsituatie (intake gesprek of 0-meting in de baan) en gaan opzoek naar waar voor u de ruimte voor verbetering ligt binnen de prestatiebepalende factoren.

Je zal naast de lessen ook moeten trainen, oefenen en spelen om een betere performance op de golfbaan te krijgen. Dus ga jij de uitdaging aan?  Maak een afspraak met mij voor een intake/0-meting om jouw spelplezier te verhogen en jouw golfspel naar een hoger plan te brengen.

Beste eigenschappen als golfprofessional:
Altijd opzoek samen met mijn golf(st)ers naar  PLAY YOUR BEST GOLF NOW

Specialisme/doelgroepen: 
Jeugd, Serieuze golf(st)er die zijn/haar golfspel wil op langere termijn wil verbeteren. TRAIN TO PLAY – TRAIN TO COMPETE & TRAIN TO WIN vanuit alle prestatie bepalende factoren.

Beste advies aan elke golf(st)er: 
Bepaal door een baananalyse of intake wat het beste plan is voor u om uw golfspel te verbeteren en meer spelplezier te beleven aan het golfspel.

Beschikbaarheid Liemeer :
Donderdag
Vrijdagmiddag
Zondag

Reviews

Richard & Kiki
Passie voor golf en lid van LIemeer

Sinds een aantal jaar volgen wij samen met een aantal golfvrienden winterlessen bij Tom. Dit doen we niet alleen om aan onze skills te werken, maar ook om in de winter bezig te blijven en voor de gezelligheid. Tom’s lessen volgen altijd een vast schema waarbij hij zorgt dat alles aan bod komt en er regelmatig een competitief element aanwezig is. 

Naast dat Tom een gezellig persoon is, spreekt ons zijn manier van lesgeven erg aan. Hij kijkt goed naar jouw slag en mogelijkheden en van daaruit werkt hij aan verbeteringen. Hij zal dus niet je slag volgens een theoretisch plan verbouwen.

Komende winter zullen we zeker weer lessen volgen bij Tom!

Edwin Staal
Passie voor golf en lid van LIemeer

Bij Tom van Haaren heb ik mijn GVB behaald. Sindsdien speel ik regelmatig en Tom is er altijd voor kleine tips over baanmanagement, mentale vaardigheden en techniek.

Laatst ontving ik tijdens een clinic nog een waardevolle tip over mijn grip waardoor mijn swing makkelijker loopt en mijn slagen nog stabieler worden!

Resultaat, verder gaan slaan en ik zak weer in handicap.

Tom is een top golfprofessional

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stel gerust je vraag.

Golf- & Country Club Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen
info@golfclubliemeer.nl
Telefoon caddiemaster: 0172-82 00 16

Navigatietip: stel je navigatie in op Schilkerweg 23 te Nieuwveen, de inrit van het zwembad Aarweide is tevens de inrit van onze golfbaan.

Stel hier direct je vraag

Versturen